Spinning bij Willemsen Sport: IC7

Wil je jouw conditie verbeteren? Of indoor jouw uithoudingsvermogen trainen? Doe dan mee met onze Spinning lessen!

De IC7

De IC7 is de meest geavanceerde indoor cycle die ooit ontwikkeld is. Deelnemers ervaren meer beleving in groepslessen, maar ook bij individuele training in bijvoorbeeld de fitnessruimte.
 
De fiets heeft een weerstand die op de procent nauwkeurig kan worden verhoogd en maakt gebruik van verschillende kleuren tijdens jouw training. Via een display zie je door gebruik van vijf gekleurde training zones: wit, blauw, groen, geel en rood, die horen bij het vermogen of jouw hartslag, direct of er meer of minder weerstand gebruikt moet worden. Je kunt daardoor optimaal trainen. Het lampje aan de voorkant van de fiets laat de instructeur tijdens groepslessen zien of de deelnemers te zwaar of te licht trainen. Het bevordert saamhorigheid onder de deelnemers en verbetert de communicatie van de instructeur. Maar ook tijdens individuele trainingen kun je door middel van verschillende programma’s optimaal trainen.
 
Technische wereldklasse en coaching waarbij de individuele deelnemer centraal staat maken de training kleurrijker, krachtiger en zeker origineler. Dit betekent meer beleving en betere resultaten.

• Met Myride VX fiets je overal. Het biedt meeslepende en inspirerende beelden vanuit de hele wereld en zorgt voor iets extra's tijdens de Spinning lessen. 

• ICG Connect is jouw connected cycling experience! Een digitaal platform ontworpen om meting en motivatie te visualiseren. In elke les rijden deelnemers voor, met of tegen elkaar om het groepsdoel te halen, een team battle te winnen of persoonlijke records te vestigen.

Maar liefst 11 Spinninglessen per week

Het maakt  niet uit of je oud, jong, beginnend sporter of gevorderde bent. Spinning doe je altijd op je eigen niveau! Daarnaast is het de calorieën killer onder de groepslessen en een ware aanrader voor iedereen die fit wil worden én blijven.

Interesse of wil je meer weten? Meld je aan voor een Gratis Proefweek

Vul onderstaand contactformulier in en we nemen binnen 1 werkdag telefonisch contact met je op voor een persoonlijke kennismaking!

 

De Active Summer Actie!

De Active Summer Actie is van start! Maak in de maanden juli en augustus kans op het winnen van prachtige prijzen door te komen sporten deze zomer. Na elke training ontvang je van ons een stempel op een stempelkaart. Met 10...

De zomer staat voor de deur!

Een zonnige periode waarin jij alle tijd hebt om aan jezelf te werken! Ook deze zomer kun je gebruik maken van ons volledige aanbod en bieden wij jou de professionaliteit zoals je van ons gewend bent! Kom sporten op jouw vertrouw...

Sandra

Wat fijn dat ik al een aantal weken gebruik kan maken van alle buiten sport mogelijkheden van Willemsen Sport! 

Lees meer

Toos

Ik voel me weer fit, ik vind het trainen leuk en de menu’s van BenFit zijn geweldig!

Lees meer

Nicole

Ik besloot Ben Fit te proberen en na 7 weken ben ik heel blij met het resultaat; 11 cm buikomvang minder en 5,7 kilo kwijt!

Lees meer

Danielle

Geen speciale shakes met zakjes, maar gewoon heerlijk gezond zelf koken of klaar maken met BenFit!

Lees meer

Conny

Ik ben weer een paar centimeters kwijt en ik merk dat ik gezonde keuzes maak met behulp van BenFit!

Lees meer

Chantal

Ik ben 40cm omvang en ruim 10 kilo kwijt met het BenFit programma en de geweldige begeleiding van coach Joyce!

Lees meer