Vacatures

Altijd al bij de leukste sportschool van Oosterhout willen werken? Dit is je kans!

Bekijk hier onze openstaande vacaturs:

 • Gastheer/gastvrouw 15-20 uur
 • Gastheer/gastvrouw 10 uur (avonden)
 • Gastheer/gastvrouw 8 uur (weekend)
 • Fitnesscoach 15-20 uur
 • Personal Trainer (uren in overleg)
 • Sportadviseur
 • Diverse stage's 

Gastheer/gastvrouw (Horeca & Receptie combi functie)

Sta jij te springen om gasten te ontvangen en wegwijs te maken? Heet jij iedereen met een warme glimlach welkom? En zorg jij dat iedereen ook met een glimlach weer naar huis toe gaat? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor ons gezellige team bij Willemsen Sport zoeken wij versterking. Al meer dan 30 jaar helpen wij mensen om hun doelen te bereiken. Dat kan zijn een gezondere leefstijl, afvallen, spieren opbouwen en/of gewoon lekker ontspannen in ons exclusieve en sfeervolle fitness en sportcentrum.
 
Wat ga je doen?
Bij Willemsen Sport zijn wij op zoek naar een gastheer/gastvrouw voor net dat beetje extra aandacht naar onze leden toe. Als gastheer/gastvrouw ben jij verantwoordelijk voor een positieve ontvangstbeleving. Jij bent het aanspreekpunt voor vragen, opmerkingen en verbeterpunten.
 
Wij zijn op zoek naar jou indien je:

 • 15-20 uur in de week wilt werken.
 • Ook in het weekend en in de avond kan werken.
 • Klantvriendelijk, stressbestendig, sociaal en enthousiast bent.
 • Flexibel en collegiaal bent.
 • Jij weet wat gastvrijheid en een 5* ervaring is.
 • Affiniteit met sport hebt. Oog voor detail hebt.

Kun jij je vinden in bovenstaande omschrijving en ben je op zoek naar een leuke baan in een gezellige en sportieve werkomgeving? Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Mail dan je motivatie en CV naar bas@willemsen-sport.nl en dan nodigen wij je graag uit voor een kennismaking.

 

Gastheer/gastvrouw weekend (Horeca & Receptie combi functie)

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan voor in het weekend? Wij zijn op zoek naar een spontane gastheer/gastvrouw voor de weekenden. Met jouw enthousiasme weet je iedereen vrolijk te krijgen. Daarnaast ben je het aanspreekpunt van alle leden en weet jij iedereen wegwijs te maken. Kan jij de beste koffie serveren? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?
Bij Willemsen Sport zijn wij op zoek naar een gastheer/gastvrouw voor net dat beetje extra aandacht naar onze leden toe. Als gastheer/gastvrouw ben jij verantwoordelijk voor een positieve ontvangstbeleving. Jij bent het aanspreekpunt voor vragen, opmerkingen en verbeterpunten.
 
Wij zijn op zoek naar jou indien je:

 • Ongeveer 8 uur in het weekend wil werken.
 • Klantvriendelijk, stressbestendig, sociaal en enthousiast bent.
 • Flexibel en collegiaal bent.
 • Affiniteit met sport hebt.
 • Oog voor detail hebt.

 

Gastheer/gastvrouw avond  (Horeca & Receptie combi functie)

Ben jij klantvriendelijk?  Service gericht? Stressbestendig? Heb jij een vlotte babbel en heb je goede sociale vaardigheden? Ben je bovendien flexibel, enthousiast en heb je een collegiale instelling? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In ons gezellige Willemsen Sport team is nog ruimte in de avonden. Als gastheer/gastvrouw ben jij verantwoordelijk voor een positieve ontvangstbeleving. Jij bent het aanspreekpunt voor vragen, opmerkingen en verbeterpunten. Ben jij ’s avonds op je best? En wil jij onze leden in een fijne omgeving laten sporten? En voorzien van een lekker drankje? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 
Wij zijn op zoek naar jou indien je:

 • Ongeveer 10 uur in de avonden wil werken.
 • Affiniteit met sport hebt.Oog voor detail hebt.

Kun jij je vinden in bovenstaande omschrijving en ben je op zoek naar een leuke (bij-)baan in een gezellige en sportieve werkomgeving? Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Mail dan je motivatie en CV naar bas@willemsen-sport.nl en dan nodigen wij je graag uit voor een kennismaking.

 

Fitnesscoach

Een sportcentrum waar klanten ontvangen worden met een glimlach, waar we de klant kennen en waar een positieve goede sfeer hangt. Daar wil jij toch ook werken? Dat kan! Wij willen ons gezellige team bij Willemsen Sport namelijk uitbreiden met een flexibele, gastvrije en enthousiaste fitnesscoach.

Al meer dan 30 jaar helpen wij mensen om hun doelen te bereiken. De diversiteit van onze klanten is groot. Jong en oud maken graag gebruik van ons sportcentrum. Juist door onze gastvrijheid komen mensen graag in ons sportcentrum. In de rol van fitnesscoach bij Willemsen Sport vind je het oprecht leuk om onze klanten te helpen bij het sporten en trainen, zodat zij hun gestelde doelen behalen. Kortom motiveren, stimuleren en enthousiasmeren zijn jouw op je sportieve lijf geschreven.

Wat wij bieden:

 • Een goed salaris.
 • Een gratis sportabonnement, zodat je in je vrije tijd je conditie lekker op peil kunt houden.
 • Korting voor je familieleden, kun je die ook meteen laten zien hoe gaaf jouw werkplek is en hoe leuk het is om bij Willemsen Sport te trainen.
 • Bij Willemsen Sport werken we met de nieuwste apparatuur, dat maakt lesgeven wel zo leuk. 

Wat wij verder van jou vragen?

 • Een afgeronde opleiding voor fitnessinstructeur b, fysiotherapie of een soortgelijke sport- of gezondheidsopleiding. Nog bezig met je opleiding? Ook dan nodigen we je ook van harte uit om te solliciteren.
 • Je bent 15 tot 20 uur per week beschikbaar.
 • Je bent flexibel inzetbaar, ook op avonden en in het weekend. En daar waar nodig ben je bereid om in te vallen voor je collega’s. 

 

Personal Trainer

Sta jij te springen om onze leden tot de beste versie van zichzelf te laten werken? Wil jij leden 1 op 1 begeleiden? Ontvang jij iedereen met een glimlach en wil jij onze leden helpen met Personal Training? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over Willemsen Sport:

Een sportcentrum waar klanten ontvangen worden met een glimlach, waar we de klant kennen en waar een positieve goede sfeer hangt. Daar wil jij toch ook werken? Dat kan!

Al meer dan 30 jaar helpen wij mensen om hun doelen te bereiken. De diversiteit van onze klanten is groot. Jong en oud maken graag gebruik van ons sportcentrum. Juist door onze gastvrijheid komen mensen graag in ons sportcentrum. In de rol van Personal Trainer bij Willemsen Sport vind je het oprecht leuk om onze klanten te helpen bij het sporten en trainen, zodat zij hun gestelde doelen behalen. Kortom motiveren, stimuleren en enthousiasmeren zijn jouw op je sportieve lijf geschreven.

Wat wij bieden:

 • Een goed salaris.
 • Een gratis sportabonnement, zodat je in je vrije tijd je conditie lekker op peil kunt houden.
 • Korting voor je familieleden, kun je die ook meteen laten zien hoe gaaf jouw werkplek is en hoe leuk het is om bij Willemsen Sport te trainen.
 • Bij Willemsen Sport werken we met de nieuwste apparatuur, dat maakt lesgeven wel zo leuk. 
 • Uren in overleg.

 

Vacature voor commercieel talent / Sportadviseur

 

 

Zou jij het leuk vinden om mensen te adviseren hoe zij een gezondere leefstijl kunnen bereiken denk aan afvallen, spieren opbouwen en/of gewoon lekker ontspannen in ons exclusieve fitness en sportcentrum? Ben jij degene die goed kan luisteren en energie haakt uit contact met mensen? Zoek jij afwisseling in een baan en ben je flexibel? Ben je sportief of heb je iets met sport? Zo ja, dan past deze vacature waarschijnlijk goed bij jou. 
 
Voor ons gezellige team bij Willemsen Sport zoeken wij versterking. Al meer dan 30 jaar helpen wij mensen om hun doelen te bereiken. Dat kan zijn een gezondere leefstijl, afvallen, spieren opbouwen en/of gewoon lekker ontspannen in ons exclusieve fitness en sportcentrum.
 
Wij zijn opzoek naar jou indien je :
 
·         8 - 10 uren
·         Ook ’s avonds en in het weekend wil werken
·         Flexibel bent

·        Het oprecht leuk vind om andere mensen te overtuigen te komen sporten
·         Jij weet wat gastvrijheid is
·        Je schroomt niet om een telefoon op te nemen of zelf proactief mensen te bellen en kan ook commercieel gezien een klant overtuigen een kijkje te komen nemen in ons moderne sportcentrum


Naast je salaris ontvang je bij ons in deze rol een leuke bonus. Je krijgt sowieso een gratis sportabonnement en korting voor je familieleden. Daarnaast maak je onderdeel uit van een leuk en gezellig team. Althans dat vinden wij! Oja en we hebben heel veel leuke klanten!
 
Start je liever gisteren dan vandaag stuur dan een leuke motivatiebrief waarom jij gastvrij bent, wat wij van jou kunnen leren ofwel waar ben jij echt goed in en wat je zo leuk lijkt aan Willemsen Sport. Natuurlijk willen we ook een CV ontvangen. Mailen kan naar bas@willemsen-sport.nl

Vacatures

Altijd al bij de leukste sportschool van Oosterhout willen werken? Dit is je kans! Bekijk hier onze openstaande vacaturs: Gastheer/gastvrouw 15-20 uur Gastheer/gastvrouw 10 uur (avonden) Gastheer/gastvrouw 8 uur (w...

Wees welkom bij Willemsen Sport!

Kom nu binnen en/of buiten sporten bij Willemsen Sport, het sportcentrum van Oosterhout! Onze sporttuin is open voor vrije fitness. Maar ook onze binnen fitness en krachtruimtes zijn weer open. Onze groepslessen zijn binnen ...

Sandra

Wat fijn dat ik al een aantal weken gebruik kan maken van alle buiten sport mogelijkheden van Willemsen Sport! 

Lees meer

Nicole

Ik besloot Ben Fit te proberen en na 7 weken ben ik heel blij met het resultaat; 11 cm buikomvang minder en 5,7 kilo kwijt!

Lees meer

Danielle

Geen speciale shakes met zakjes, maar gewoon heerlijk gezond zelf koken of klaar maken met BenFit!

Lees meer

Conny

Ik ben weer een paar centimeters kwijt en ik merk dat ik gezonde keuzes maak met behulp van BenFit!

Lees meer

Chantal

Ik ben 40cm omvang en ruim 10 kilo kwijt met het BenFit programma en de geweldige begeleiding van coach Joyce!

Lees meer