Wees welkom bij Willemsen Sport!

Kom nu binnen en/of buiten sporten bij Willemsen Sport, het sportcentrum van Oosterhout! Onze sporttuin is open voor vrije fitness. Maar ook onze binnen fitness en krachtruimtes zijn weer open.

Onze groepslessen zijn binnen of buiten. Afhankelijk van het weer! Dit geldt voor de groepslessen, spinninglessen en Body & Mind lessen. Bij mooi weer houden wij de mogelijkheid om naar buiten uit te wijken, naar een van onze sportvelden. Check nu snel onze Willemsen Sport App en reserveer uw favoriete les. 

Onze gastheer/gastvrouw staat voor u klaar om binnen in onze horeca of buiten op ons terras iedereen van een lekker bakje koffie of gezonde smoothie te voorzien.
Ook kunt u met al uw vragen bij onze gastheer/gastvrouw terecht. Heeft u administratieve vragen dan kunt u altijd mailen naar info@willemsen-sport.nl

Ontspanning? Wij mogen u van harte verwelkomen in onze wellness en kleedruimtes. Maak gebruik van onze sauna, infraroodcabine en stoombad. En kom tot ontspanning in onze relaxruimte.

Wees welkom! Wij hebben een super leuk (groepslessen-)rooster klaar staan en kunnen niet wachten om iedereen welkom te heten! Kijk nu snel in de Willemsen Sport App voor alle tijden en mogelijkheden en reserveer uw sportplekje.

Uiteraard blijven de regels van het RIVM van kracht:

  • Gebruik van een handdoek is verplicht.
  • Desinfecteer uw handen bij aankomst.
  • Pak een flesje met schoonmaakspray en een doekje bij binnenkomst.
  • Jassen en tassen zijn in de zalen niet meer toegestaan​.
  • Gebruik hiervoor een kluisje.
  • Houd 1,5 meter afstand.
  • Blijf thuis bij klachten.

Vacatures

Altijd al bij de leukste sportschool van Oosterhout willen werken? Dit is je kans! Bekijk hier onze openstaande vacature: Fitnessinstructeur Gastheer / gastvrouw horeca en receptie Gastheer/ gastvrouw horeca (bijba...

Strak de zomer in weken!

Ja zeker, het kan nog! Samen met een groep enthousiaste deelnemers ga jij strak de zomer in!! Ga samen met ons van start op maandag 16 mei. 8 weken lang ga jij aan de slag met sporten, voeding, ontspanning, ontdek jij hoe f...

Sandra

Wat fijn dat ik al een aantal weken gebruik kan maken van alle buiten sport mogelijkheden van Willemsen Sport! 

Lees meer

Toos

Ik voel me weer fit, ik vind het trainen leuk en de menu’s van BenFit zijn geweldig!

Lees meer

Nicole

Ik besloot Ben Fit te proberen en na 7 weken ben ik heel blij met het resultaat; 11 cm buikomvang minder en 5,7 kilo kwijt!

Lees meer

Danielle

Geen speciale shakes met zakjes, maar gewoon heerlijk gezond zelf koken of klaar maken met BenFit!

Lees meer

Conny

Ik ben weer een paar centimeters kwijt en ik merk dat ik gezonde keuzes maak met behulp van BenFit!

Lees meer

Chantal

Ik ben 40cm omvang en ruim 10 kilo kwijt met het BenFit programma en de geweldige begeleiding van coach Joyce!

Lees meer