Wees welkom bij Willemsen Sport!

Kom nu binnen en/of buiten sporten bij Willemsen Sport, het sportcentrum van Oosterhout! Onze sporttuin is open voor vrije fitness. Maar ook onze binnen fitness en krachtruimtes zijn weer open.

Onze groepslessen zijn binnen of buiten. Afhankelijk van het weer! Dit geldt voor de groepslessen, spinninglessen en Body & Mind lessen. Bij mooi weer houden wij de mogelijkheid om naar buiten uit te wijken, naar een van onze sportvelden. Check nu snel onze Willemsen Sport App en reserveer uw favoriete les. 

Onze gastheer/gastvrouw staat voor u klaar om binnen in onze horeca of buiten op ons terras iedereen van een lekker bakje koffie of gezonde smoothie te voorzien.
Ook kunt u met al uw vragen bij onze gastheer/gastvrouw terecht. Heeft u administratieve vragen dan kunt u altijd mailen naar info@willemsen-sport.nl

Ontspanning? Wij mogen u van harte verwelkomen in onze wellness en kleedruimtes. Maak gebruik van onze sauna, infraroodcabine en stoombad. En kom tot ontspanning in onze relaxruimte.

Wees welkom! Wij hebben een super leuk (groepslessen-)rooster klaar staan en kunnen niet wachten om iedereen welkom te heten! Kijk nu snel in de Willemsen Sport App voor alle tijden en mogelijkheden en reserveer uw sportplekje.

Uiteraard blijven de regels van het RIVM van kracht:

  • Gebruik van een handdoek is verplicht.
  • Desinfecteer uw handen bij aankomst.
  • Pak een flesje met schoonmaakspray en een doekje bij binnenkomst.
  • Jassen en tassen zijn in de zalen niet meer toegestaan​.
  • Gebruik hiervoor een kluisje.
  • Houd 1,5 meter afstand.
  • Blijf thuis bij klachten.

Wij blijven ons inzetten voor jouw gezondheid!

Hierbij een update aangaande de nieuwe maatregelen voor de komende 3 weken. Zoals je waarschijnlijk weet zijn er weer nieuwe maatregelen die voor de gehele sportbranche van toepassing zijn. Ook deze nieuwe maatregelen weerhouden ...

Active Winter Actie

In december spaar je voor fantastische prijzen! Na elke training ontvang je van ons een stempel op een stempelkaart. Met 6 stempels heb je een volle spaarkaart en maak je kans op de prijzen uit het prijzenpakket, met 3 winterspor...

Sandra

Wat fijn dat ik al een aantal weken gebruik kan maken van alle buiten sport mogelijkheden van Willemsen Sport! 

Lees meer

Nicole

Ik besloot Ben Fit te proberen en na 7 weken ben ik heel blij met het resultaat; 11 cm buikomvang minder en 5,7 kilo kwijt!

Lees meer

Danielle

Geen speciale shakes met zakjes, maar gewoon heerlijk gezond zelf koken of klaar maken met BenFit!

Lees meer

Conny

Ik ben weer een paar centimeters kwijt en ik merk dat ik gezonde keuzes maak met behulp van BenFit!

Lees meer

Chantal

Ik ben 40cm omvang en ruim 10 kilo kwijt met het BenFit programma en de geweldige begeleiding van coach Joyce!

Lees meer