Het Ben Fit succes verhaal van Sanne

Hi,

November 2019 kreeg ik te kampen met een knie blessure en een daarop volgende zware knie operatie die een lange revalidatie vereiste. De eerste maanden waren enorm zwaar en ook de kilo’s kwamen eraan, doordat ik weinig tot nauwelijks meer aan het bewegen was. Eind zomer 2020 zat ik niet meer lekker in mijn vel en werd ik niet gelukkig van de spiegel en ging er een knop om. Omdat ik nog in een revalidatie traject zat heb ik besloten op zoek te gaan naar een manier die voor mij zou werken.

Willemsen sport bood mij alles waar ik naar op zoek was. Kleinschalige sportschool, goede begeleiding en het BenFit programma.
Het begin was erg zwaar . Voornamelijk omdat ik eigenlijk geen vertrouwen meer had in mijn eigen lichaam (knie). Het zweet brak me al uit als ik iets moest doen waarvan ik dacht “ja maar dat kan ik niet doen vanwege mijn knie”.  Mijn eigen angst zat mijn revalidatie in de weg.
Ook het eten werd een hele opgave. Al die hoeveelheden naar binnen krijgen. Hoe ging ik dat in hemelsnaam voor elkaar krijgen dacht ik bij mezelf. Van normaal 1 boterham, een appel en een bouillon op een werkdag naar 4 eetmomenten tijdens een werk dag. Pff dat was echt een uitdaging. 

Door de super goede begeleiding van mijn personal coach Cathelijne ben ik enorm gegroeid. Ze helpt me echt op alle vlakken.  Door Cathelijne ben ik gaan inzien dat ik echt wel vertrouwen in mijn eigen lichaam kan hebben. Dat was echt een grote stap vooruit. Ook ben ik me meer en meer bewust geworden van mijn eigen lichaam en hoe ik mijn lichaam gebruik en ben ik steeds een beetje meer ontspannen in het dagelijks leven. Allemaal kleine details die een groot verschil maken.

Het eten gaat inmiddels ook aardig goed. Het BenFit programma geeft zoveel houvast en inzicht dat het gemakkelijk is vol te houden. Ik merk dat ik veel meer energie heb op een dag en bewuste keuzes maak in het dagelijks leven. Ik ben best een moeilijke eter en lust veel dingen niet maar de gerechten van BenFit zijn zo smakelijk dat het absoluut geen straf is om dit elke dag vol te moeten houden. 
Inmiddels heb ik de 1e mijlpaal van -10kg bereikt en ja wat voelt dat goed zeg!  Dit geeft echt een boost en ik ga zeker door tot ik mijn doel heb bereikt.

Groetjes,

 

Sanne 

 

De Active Summer Actie!

De Active Summer Actie komt er aan! Vanaf 1 juli maak je in de maanden juli en augustus kans op het winnen van prachtige prijzen door te komen sporten deze zomer. Na elke training ontvang je van ons een stempel op een stemp...

Booty workout by Carlos Lens!

Booty workout by Carlos! Dinsdag 12 juli om 19:30 neemt Carlos Lens de booty workout over! Het belooft een energieke les te worden die je niet mag missen. Meld je snel aan via onze receptie. Iedereen is welkom. De kosten zij...

Sandra

Wat fijn dat ik al een aantal weken gebruik kan maken van alle buiten sport mogelijkheden van Willemsen Sport! 

Lees meer

Toos

Ik voel me weer fit, ik vind het trainen leuk en de menu’s van BenFit zijn geweldig!

Lees meer

Nicole

Ik besloot Ben Fit te proberen en na 7 weken ben ik heel blij met het resultaat; 11 cm buikomvang minder en 5,7 kilo kwijt!

Lees meer

Danielle

Geen speciale shakes met zakjes, maar gewoon heerlijk gezond zelf koken of klaar maken met BenFit!

Lees meer

Conny

Ik ben weer een paar centimeters kwijt en ik merk dat ik gezonde keuzes maak met behulp van BenFit!

Lees meer

Chantal

Ik ben 40cm omvang en ruim 10 kilo kwijt met het BenFit programma en de geweldige begeleiding van coach Joyce!

Lees meer