Nieuwe corona maatregelen

Nieuwe corona maatregelen

Vanaf zaterdag 6 november gelden er nieuwe maatregelen voor een bezoek aan een fitnesscentrum, waaronder ook voor een bezoek aan Willemsen Sport.

Onze leden hebben een nieuwsbrief in de mail en een bericht in de Willemsen Sport App over de nieuwe maatregelen ontvangen. Wij adviseren deze te lezen om van de maatregelen die wij hanteren op de hoogte te zijn! Bent u wel lid maar heb je geen nieuwsbrief ontvangen? Stuur een mailtje naar info@willemsen-sport.nl of bel naar 0162-459665.

Jouw gezondheid staat voorop

Deze nieuwe maatregel weerhoud ons er niet van om ons in te blijven zetten voor uw gezondheid. We helpen immers al jaren onze Willemsen clubleden te werken aan hun gezondheid, vitaliteit, een sterker immuunsysteem en  een betere kwaliteit van leven.

Blijf alert en we doen het als club samen:

  • Clubleden komen binnen met geldige QR code.
  • Bij klachten: écht thuis blijven voor jezelf en de medesporters.
  • Houd afstand waar het kan en respecteer elkaars ruimte.
  • Reserveren via de Willemsen Sport APP blijft verplicht
  • Was je handen, gebruik de spray-flessen en de doekjes.

We hebben de afgelopen maanden bewezen dat we met onze aanpak als club én als branche in staat zijn iedereen veilig en verantwoord in beweging te houden en samen de verantwoordelijkheid  te nemen. Dit door te investeren in de eigen gezondheid en vitaliteit. Wij blijven dit samen met alle clubleden doen, vandaag, morgen en in de jaren die volgen.

We hopen je snel weer te verwelkomen bij Willemsen Sport! Onze coaches staan voor je klaar!

Mocht je nog vragen over de Coronacheck hebben, neem dan even persoonlijk contact op met administratie@willemsen-sport.nl of bel 0162-459665.

 

Wij blijven ons inzetten voor jouw gezondheid!

Hierbij een update aangaande de nieuwe maatregelen voor de komende 3 weken. Zoals je waarschijnlijk weet zijn er weer nieuwe maatregelen die voor de gehele sportbranche van toepassing zijn. Ook deze nieuwe maatregelen weerhouden ...

Active Winter Actie

In december spaar je voor fantastische prijzen! Na elke training ontvang je van ons een stempel op een stempelkaart. Met 6 stempels heb je een volle spaarkaart en maak je kans op de prijzen uit het prijzenpakket, met 3 winterspor...

Sandra

Wat fijn dat ik al een aantal weken gebruik kan maken van alle buiten sport mogelijkheden van Willemsen Sport! 

Lees meer

Nicole

Ik besloot Ben Fit te proberen en na 7 weken ben ik heel blij met het resultaat; 11 cm buikomvang minder en 5,7 kilo kwijt!

Lees meer

Danielle

Geen speciale shakes met zakjes, maar gewoon heerlijk gezond zelf koken of klaar maken met BenFit!

Lees meer

Conny

Ik ben weer een paar centimeters kwijt en ik merk dat ik gezonde keuzes maak met behulp van BenFit!

Lees meer

Chantal

Ik ben 40cm omvang en ruim 10 kilo kwijt met het BenFit programma en de geweldige begeleiding van coach Joyce!

Lees meer