Lockdown

We hebben maatregelen genomen om sporten in de club zo veilig mogelijk te laten verlopen. We doen dit samen met onze leden. 

Voor onze fitness- en groepslessen gelden geen extra maatregelen dan we nu al hebben. Je dient je in te schrijven via de Willemsen Sport App, waarin je per zaal het maximum aantal deelnemers per activiteit kunt vinden.

Outdoor

Ondanks dat we binnen open mogen worden sommige lessen alsnog buiten geven. Het buiten sporten was een groot succes en daarom zetten we dit voort bij bepaalde (groeps)lessen, zoals de Small Group Trainingen. Deze lessen worden altijd gegeven in onze sporttuin. Kijk goed in het rooster op welke locatie uw les plaatsvindt.  

Rooster

Via deze weg delen wij graag met je de planning voor de lessen. Reserveren is voor alle trainingen noodzakelijk en kan via onze eigen Willemsen Sport app. De tijdsblokken en lessen zullen 50 minuten duren en wij vragen je om maximaal 10 min voor aanvang aanwezig te zijn, zodat er een rustige 'wissel' plaats kan vinden met altijd 1,5 meter afstand.

Vind het rooster hier:  Lesrooster

Willemsen Sport Applicatie

Snel schakelen in gekke tijden! We hebben een app waar je kunt resereveren voor lessen maar ook direct toegang hebt tot videolessen en videoworkouts, gegeven door onze eigen top instructeurs en instructrices. 
Download dus nu de app in de App Store voor Iphone of in Google Play voor Android.

Voor iPhone: App Store
Voor Android: Google Play
 
Maak na het installeren van de App een account aan met uw email adres en een persoonlijk wachtwoord. Klik hiervoor eerst op 'account aanmaken', vul daarna uw gegevens in. Ga naar uw mail en bevestig uw emailadres. Daarna kunt u terug gaan naar de app om in te loggen met uw eigen emailadres en wachtwoord.

Looproutes

Hieronder een overzicht van de looproutes. Gelieve zich daar aan te houden om de gezondheid van iedereen te waarborgen.

Body & Mind

Mis je de balans tussen werk en privé? Start dan met een van onze Body&Mind lessen bij Willemsen Sport in Oosterhout! Een druk leven eist vaak ook zijn tol op jouw balans tussen lichaam en geest. Deze disbalans kan hee...

Nieuw lesrooster met meer dan 70 lessen per week!

Als geen ander weten wij en onze leden bij Willemsen Sport hoe belangrijk beweging en gezondheid zijn. We zijn daarom ook super blij dat de ruimte er is om weer te sporten en te bewegen en om aan uw gezondheid te werken. Vanaf maand...

Sandra

Wat fijn dat ik al een aantal weken gebruik kan maken van alle buiten sport mogelijkheden van Willemsen Sport! 

Lees meer

Nicole

Ik besloot Ben Fit te proberen en na 7 weken ben ik heel blij met het resultaat; 11 cm buikomvang minder en 5,7 kilo kwijt!

Lees meer

Danielle

Geen speciale shakes met zakjes, maar gewoon heerlijk gezond zelf koken of klaar maken met BenFit!

Lees meer

Conny

Ik ben weer een paar centimeters kwijt en ik merk dat ik gezonde keuzes maak met behulp van BenFit!

Lees meer

Chantal

Ik ben 40cm omvang en ruim 10 kilo kwijt met het BenFit programma en de geweldige begeleiding van coach Joyce!

Lees meer