Buiten Sporten, Online Sporten en Tennissen

eGymers en vrij-trainleden opgelet!

Buiten trainen in onze sporttuin is mogelijk! Wij hebben verschillende apparatuur buiten staan en er staan trainers voor je klaar om je te helpen met oefeningen. Wij bieden jou de mogelijkheid 1x in de week in onze sporttuin te trainen, dit bieden wij aan volgens de richtlijnen in groepjes van 2. Hierbij zijn meerdere trainers/begeleiders aanwezig die jou alternatieve oefeningen kunnen geven. Wij hebben ook een alternatief eGym circuit gemaakt voor een training in 30 min. 

Wat bieden we buiten aan:

  • Cardio apparatuur
  • 2 ICG spinning fietsen
  • Alternatief eGym circuit
  • Boks zakken
  • Matjes
  • Barbells
  • Dumbles
  • TRX banden
  • Zandzakken
  • Kettles bells 

Online Sporten

Sport jij met ons mee vanuit je eigen woonkamer? Naast dat wij in de Willemsen Sport App (de oude applicatie) heel veel video's hebben staan die je thuis kunt doen, bieden wij ook live lessen aan.

Kijk op deze website bij menu - lesrooster voor al onze lessen of kijk en reserveer direct in onze Sportivity reserveringsapp. Je ontvangt na inschrijving via de Sportivity reserveringsapp 10 minuten voor de les een link via de mail.

 

Balletje slaan?
Reserveer nu jouw eigen tennisbaan via onze Sportivity Reserveringsapp! Wij hebben maar liefst 3 tennisbanen bij Willemsen Sport. Tennisrackets en tennisballen zijn bij ons te leen. Onze tennisbanen zijn gratis te gebruiken voor Willemsen Sport leden. Niet leden kunnen deze banen ook huren voor € 7,50 per persoon.

 

Reseveren voor online, tennisbanen en sportuin doe je via onze Sportivity reserveringsapp.

We zijn weer open en staan klaar voor jou!

3..2..1.. Happy new year! We horen je denken, we zijn toch al op de helft van januari? Maar 2022 is voor ons nu pas écht begonnen! Kom je weer? Grijp jij deze tweede kans ook met beide handen aan om je (misschien al verlo...

We mogen weer!

We mogen weer 🥳  Wat zijn wij blij en we staan er helemaal klaar voor om onze leden weer in onze sportschool te mogen verwelkomen!  Reserveren voor de lessen van dit weekend kan nu in onze Sportivity App! Wil...

Sandra

Wat fijn dat ik al een aantal weken gebruik kan maken van alle buiten sport mogelijkheden van Willemsen Sport! 

Lees meer

Nicole

Ik besloot Ben Fit te proberen en na 7 weken ben ik heel blij met het resultaat; 11 cm buikomvang minder en 5,7 kilo kwijt!

Lees meer

Danielle

Geen speciale shakes met zakjes, maar gewoon heerlijk gezond zelf koken of klaar maken met BenFit!

Lees meer

Conny

Ik ben weer een paar centimeters kwijt en ik merk dat ik gezonde keuzes maak met behulp van BenFit!

Lees meer

Chantal

Ik ben 40cm omvang en ruim 10 kilo kwijt met het BenFit programma en de geweldige begeleiding van coach Joyce!

Lees meer