Blijf in beweging met warme kleding en de meubels aan de kant!

Zaterdag 18 december 2021 was er wederom een persconferentie. Met een ontzettende harde boodschap: we moeten weer dicht! De angst voor het virus bij het Outbreak Managementteam (OMT) is zo groot dat het kabinet zich genoodzaakt ziet om Nederland op slot te gooien tot 14 januari 2022. Een ongelofelijk harde klap in ons gezicht en van heel veel ondernemers in andere branches.

Er wordt dus wederom gekozen om mensen thuis te laten zitten. We kunnen hier meerdere argumenten noemen, waarom het belangrijk is dat mensen aan hun gezondheid en vitaliteit blijven werken. Het is mooi dat de minister-president in de persconferentie benoemd dat sporten belangrijk is, maar daar zien we vervolgens niets van terug in de maatregelen op binnensporten. Wij vinden onze branche echter essentieel en willen er net als de afgelopen twee jaar alles aan doen om jou in beweging te houden. Wij geven niet op en zouden het onwijs tof vinden, als je op een van onderstaande manieren met ons in beweging blijft!

Wat bieden wij jou de komende 4 weken:

 • We bieden het volgende online lessen aanbod (klik hier) of zie de Sportivity reserveringsapp.
 • Het volgende materiaal is te leen: XCO, BURN sticks, Pump materiaal. Overige materiaal helaas niet.
  Let op: we vragen € 50,- borg: XCO & Burn sticks. Pump materiaal is te leen tegen een borg van € 100,-
  Je mag 1 soort kiezen per persoon. Zolang de voorraad strekt.
  11 januari moet alles wat je hebt geleend terug zijn.
  Je kan je materiaal reserveren via info@willemsen-sport.nl / of bellen naar 0162-459665.
  Je krijgt vervolgens reactie wanneer je langs kunt komen. 
 • Onbeperkt workouts en lessen volgen via de Willemsen Sport App (ofwel de oude App).
 • eGymers en vrij-trainleden opgelet: trainen buiten op locatie mogelijk!
  Wij bieden jou de mogelijkheid 1x in de week in onze sporttuin te trainen, dit bieden wij aan volgens de richtlijnen in groepjes van 2. Hierbij zijn meerdere trainers/begeleiders aanwezig die jou alternatieve oefeningen kunnen geven. We zullen ook een alternatief eGym circuit maken voor een training in 30 min. Gezien het aantal plekken mag je 1 keer per week reserveren voor deze optie! 
 • Wil je gegarandeerd buiten 1 of meerdere keren kunnen trainen middels Personal Training? Neem dan contact op voor de mogelijkheden via info@willemsen-sport.nl / of bellen naar 0162-459665
 • Extra motivatie om je huidige levenstijl aan te passen met ons BenFit programma. Mail naar info@willemsen-sport.nl voor meer informatie.
 • Reserveer een tennisbaan via onze Sportivity Reserveringsapp en kom een balletje slaan! Tennisrackets en tennisballen zijn bij ons te leen! Reserveren kan voor max. 4 personen
 • Blijf in beweging en wandel mee met een van onze Willemsen Wandel Routes uit de Willemsen Sport App.

 Reseveren voor online en sportuin doe je via onze Sportivity reserveringsapp.

 

Wat bieden we buiten aan:

 • Cardio apparatuur
 • 2 ICG spinning fietsen
 • Alternatief eGym circuit
 • Boks zakken
 • Matjes
 • Barbells
 • Dumbles
 • TRX banden
 • Zandzakken
 • Kettles bells 

 

Willemsen Workout of the Day!

Een online workout zonder materiaal. Ideaal als je normaal vrij traint, cardio doet, Small group training volgt of eGym doet. We dagen je uit om lekker met deze afwisseldende workout mee te doen! Reserveer nu via onze Sportivity reserveringsapp.

 

Willemsen Wandelroutes 
Wandel met ons mee door Oosterhout met een van onze digitale wandelroutes! Dit kan op ieder moment van de dag en kan ook samen met een wandelmaatje! Bekijk op onze Willemsen Sport App welke route je wilt gaan lopen, je kunt kiezen uit 2,5 km, 5 km of 10 km.  In de afbeelding hiernaast zie je een voorbeeld van onze 2,5 km wandelroute. Wandel ze! 

BenFit

Kan jij wel wat extra motivatie gebruiken om je huidige levensstijl aan te passen? Probeer dan eens ons BenFit programma! BenFit is een online lifestyle programma dat werkt aan een gezonde lifestyle middels de drie pijlers; eten - bewegen & relaxen. Samen met een van onze BenFit coaches binnen Willemsen Sport werk je  aan de beste versie van jezelf. Voor meer informatie of inschrijving mail je naar info@willemsen-sport.nl. 

 

 Aangepaste openingstijden t/m 14 januari 2022:

Ma t/m vrij 7:00 tot 17:00

Zat en Zon: 8:00 tot 16:00

Tijdens eerdere lockdowns boden wij vergelijkbare alternatieven en hebben gelukkig heel veel leden ons gesteund. Daar zijn wij je tot op de dag van vandaag enorm dankbaar voor.

Dezelfde steun hebben wij nu harder nodig dan ooit! Wij willen je vragen het lidmaatschap te blijven betalen. Maar als je zelf in de problemen komt door deze lockdown of je je echt niet kunt vinden in de geboden alternatieven, mail dan naar administratie@willemsen-sport.nl, dan zoeken we samen een passende oplossing.

#wijzijnessentieel!

De Active Summer Actie!

De Active Summer Actie komt er aan! Vanaf 1 juli maak je in de maanden juli en augustus kans op het winnen van prachtige prijzen door te komen sporten deze zomer. Na elke training ontvang je van ons een stempel op een stemp...

Booty workout by Carlos Lens!

Booty workout by Carlos! Dinsdag 12 juli om 19:30 neemt Carlos Lens de booty workout over! Het belooft een energieke les te worden die je niet mag missen. Meld je snel aan via onze receptie. Iedereen is welkom. De kosten zij...

Sandra

Wat fijn dat ik al een aantal weken gebruik kan maken van alle buiten sport mogelijkheden van Willemsen Sport! 

Lees meer

Toos

Ik voel me weer fit, ik vind het trainen leuk en de menu’s van BenFit zijn geweldig!

Lees meer

Nicole

Ik besloot Ben Fit te proberen en na 7 weken ben ik heel blij met het resultaat; 11 cm buikomvang minder en 5,7 kilo kwijt!

Lees meer

Danielle

Geen speciale shakes met zakjes, maar gewoon heerlijk gezond zelf koken of klaar maken met BenFit!

Lees meer

Conny

Ik ben weer een paar centimeters kwijt en ik merk dat ik gezonde keuzes maak met behulp van BenFit!

Lees meer

Chantal

Ik ben 40cm omvang en ruim 10 kilo kwijt met het BenFit programma en de geweldige begeleiding van coach Joyce!

Lees meer