Behaal jouw fitness resultaten bij Willemsen Sport

 • Fit en Vitaal in 30min met eGym

  Fit en Vitaal in 30min met eGym

  Effectief en eenvoudig trainen in 2x 30 minuten per week met eGym. Resultaatgericht trainen door optimale persoonlijke begeleiding.

  Lees meer
 • Small Group Training

  Small Group Training

  Doe mee met onze outdoor trainingen in onze sporttuin of de tennisbaan. Werk aan je uithoudingsvermogen en spierkracht in de frisse buitenlucht!

  Lees meer
 • Groepslessen

  Groepslessen

  Leef je uit tijdens Boks en Kracht, blijf gezond met Senioren Fitness, train je hele lichaam tijdens een les Body Pump óf probeer een van onze andere groepslessen. Kies uit meer dan 80 groepslessen per week!

  Lees meer
 • Spinning

  Spinning

  Je uithoudingsvermogen trainen doe je tijdens een les spinning! Daarnaast is het de calorieën killer onder de groepslessen en een ware aanrader voor iedereen die fit wilt worden én blijven.

  Lees meer
 • Personal Training

  Personal Training

  Gericht trainen onder begeleiding van een professionele trainer die jou stimuleert en motiveert om jouw doelen te bereiken.

  Lees meer
 • Yoga, Body & Mind

  Yoga, Body & Mind

  Een druk leven eist vaak ook zijn tol op jouw balans tussen lichaam en geest. Het Body & Mind Centrum biedt jou de faciliteiten om jezelf weer in balans te brengen.

  Lees meer
 • Zwemmen

  Zwemmen

  Binnen Health & Lifestyle center Willemsen Sport bevindt zich; Zwemschool Juf Angela. Aqua joggen, Aqua aerobic, Therapeutisch zwemmen, Funfit Zwemdiploma's en nog veel meer.

  Lees meer
 • Afvallen bij Willemsen Sport

  Afvallen bij Willemsen Sport

  Beginnen met afvallen of hulp nodig omdat het maar niet lukt? Willemsen Sport helpt je graag door persoonlijk voedingsadvies te geven zodat jij je kilo's verliest!

  Lees meer
 • Tennissen bij Willemsen Sport

  Tennissen bij Willemsen Sport

  Kom nu tennissen bij Willemsen Sport! Reserveer jouw baan via de Willemsen Sport App of bel ons op 0162 - 459665 voor meer informatie.

  Lees meer

De Active Summer Actie!

De Active Summer Actie is van start! Maak in de maanden juli en augustus kans op het winnen van prachtige prijzen door te komen sporten deze zomer. Na elke training ontvang je van ons een stempel op een stempelkaart. Met 10...

De zomer staat voor de deur!

Een zonnige periode waarin jij alle tijd hebt om aan jezelf te werken! Ook deze zomer kun je gebruik maken van ons volledige aanbod en bieden wij jou de professionaliteit zoals je van ons gewend bent! Kom sporten op jouw vertrouw...

Sandra

Wat fijn dat ik al een aantal weken gebruik kan maken van alle buiten sport mogelijkheden van Willemsen Sport! 

Lees meer

Toos

Ik voel me weer fit, ik vind het trainen leuk en de menu’s van BenFit zijn geweldig!

Lees meer

Nicole

Ik besloot Ben Fit te proberen en na 7 weken ben ik heel blij met het resultaat; 11 cm buikomvang minder en 5,7 kilo kwijt!

Lees meer

Danielle

Geen speciale shakes met zakjes, maar gewoon heerlijk gezond zelf koken of klaar maken met BenFit!

Lees meer

Conny

Ik ben weer een paar centimeters kwijt en ik merk dat ik gezonde keuzes maak met behulp van BenFit!

Lees meer

Chantal

Ik ben 40cm omvang en ruim 10 kilo kwijt met het BenFit programma en de geweldige begeleiding van coach Joyce!

Lees meer